Wake Up/ Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern

Top Channel Albania
Subscribers 872,000
228

Report Video

Found this content disturbing or inciting religious hatred ? email us along with this video url.

[email protected]

Embed Video

Published on Nov 07, 2019 at 04:11 pm

Kush është i pasionuar pas kërcimit, në veçanti atij modern do të ketë mundësi që të shijojë edhe në këto ditë nëntori shfaqje nga më të ndryshmet, të vëna nga trupa shqiptare, por edhe të huaja, të cilat janë pjesë e edicionit të 14-të të Festivalit Ndërkombëtar të Dancit Modern dhe Kontemporan. Përveç trupave nga vendi ynë në edicionin e 14-të të Festivalit do të performojnë edhe ansamble të dancit modern dhe kontemporan nga Italia, Hungaria, Austria dhe Franca ndërkohë që ky është një nga organizimet që për vite me radhë i kushton një rëndësi të madhe promovimit të koreografëve të rinj shqiptarë.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#WakeUp#TopChannel

Sitting Alone ?

.... Show More